XV "Dzień Pstrąga" za nami ! |
Autor: Krzysztof Jarosz |
10 lipca 2016 |
fot. Krzysztof Jarosz
Protokół posiedzenia jury
Konkursu na Najlepszą Potrawę z Pstrąga
Przyrządzonego na Ogniu
XV "Dzień Pstrąga"
Biały Dunajec, 9 lipca 2016 r.
Jury Konkursu na Najlepsza Potrawę z Pstrąga
jury degustacyjne: Andrzej Jacek Nowak – Wójt Gminy Biały Dunajec
Bartłomiej Kudasik - Dyrektor GOK w Białym Dunajcu
Andrzej Jakubiec
jury profesjonalne: Sylwester Lis – szef kuchni Hotelu Bukovina Resort, przewodniczący jury i
Jan Wojtanek – szef kuchni Karczmy „Po Zbóju”
po obejrzeniu i degustacji potraw z pstrąga przygotowanych na ogniu przez startujące ekipy postanowiło przyznać następujące nagrody:
I miejsce - 1500 zł
Dom Wczasowy "Szandor"
II miejsce - 900 zł
Zespół "Biołodunajcanie"
III miejsce - 600 zł
Związek Podhalan O/Biały Dunajec
oraz wyróżnienia: Gospodarstwo Rybackie "Kali" z Lipnicy Wielkiej
|
Dodaj komentarz