Konkurs kulinarny na "Dniu Pstrąga" w Białym Dunajcu
Autor: Krzysztof Jarosz   
05 lipca 2013
Na 28 lipca zaplanowano XII edycję "Dnia Pstrąga" w Białym Dunajcu. Nieodłącznym elementem imprezy jest konkurs gastronomiczny na najlepszą potrawę z pstrąga, w tym roku po raz pierwszy podzielony na umowne części dla amatorów (dopuszczalne wcześniejsze przygotowanie potrawy) i profesjonalistów (danie musi być w całości przyrządzone w miejscu imprezy). Do udziału w konkursie zachęcamy wszystkich miłośników gotowania i kulinariów.  Zgłoszenia przyjmowane będą do dnia 27 lipca. Nagroda za pierwsze miejsce 1000 zł. Szczegóły na plakacie i w poniższym regulaminie.  


Regulamin konkursu dla "profesjonalistów"

Regulamin konkursu dla "amatorów"


 

 

<< powrót




| odwiedzin: 22210 wydrukuj Drukuj

 
Joomla SEO powered by JoomSEF